durf te dromen

How to disrupt your industry and beat the competition. #moonshotthinking:

met onze skills bouwen we softwareproducten die bijdragen aan een betere wereld

We zijn klein genoeg om snel te kunnen werken en toch groot genoeg om echt het verschil te kunnen maken.

kwaliteit en maatwerk

Coodware is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en veilig beheren van online softwaresystemen. Onze kracht ligt vooral in het creëren van maatwerk en in advisering.

Coodware gaat waar anderen stoppen. Wij houden van technische uitdaging en lossen de problemen voor u op. Ook als dat tenkoste van onze avonden en weekenden gaat. Want we rusten pas als 'het gewoon weer werkt'. Verder staat software development bij ons hoog in het vaandel.

Coodware staat voor kwaliteit en maatwerk. Dit garanderen we door op een scrum Agile manier te werken waarbij we onze code bewaren in een version controlled GIT repository, zodat ieder de vooruitgang ziet en het testen parallel kan gebeuren.

Onze belangrijkste succesfactor zijn onze mensen, die zich continu ontwikkelen door met de nieuwste technieken te werken aan verschillende projecten. Daarbij worden we gedreven door passie voor ons werk en de wens om bij te dragen aan een betere wereld.

waar wij voor staan

zelfontplooiing

Wij vinden het belangrijk dat we ons op zowel professioneel als persoonlijk vlak blijven ontwikkelen. Daarom bezoeken we regelmatig tech-events en volgen we regelmatig trainingen en cursussen om onszelf te blijven ontwikkelen.

plezier in ons werk

Wij zijn er van overtuigd dat geluk op de werkvloer het beste door onze collega’s zelf ingevuld kan worden. Omdat iedereen uniek is, geven we ieder de ruimte zijn of haar ideale baan vorm te geven. Bijvoorbeeld door te kiezen op welk project gewerkt wordt, nieuwe technieken en programmeertalen te introduceren en mee te denken over de koers van het bedrijf. Hierdoor helpen wij onze collega’s plezier in het werk te behouden en te maximaliseren.

bijdragen aan een betere wereld

Doordat wij aan maatschappelijk relevante projecten werken, dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld. Dit houdt ons gemotiveerd om te doen waar wij goed in zijn: het bouwen van innovatieve software.

ons team

Wij hebben een ingewerkt team met samen meer dan 40 jaar professionele werkervaring.

Rachid full stack developer
Alex full stack developer
Mohamed branding/design expert
stagiair design, websites, apps