wij ontwikkelen innovatieve apps en software voor top klanten met het beste talent.

Van concept design tot volledige development met Agile best practices.

websites, apps, cloud en meer

Coodware is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en veilig beheren van online softwaresystemen. Wij helpen en werken nauw samen met onze klanten van begin tot eind. Vanaf het strategisch uitdenken van de concepten, het interactie ontwerp en het design tot en met de technische onwikkeling en de uiteindelijke release van de software.

ADVIES

CONCEPT

DESIGN

DEVELOPMENT

ons agile proces

Concept & Wireframe
Design
Develop
Acceptance testing
SLA Maintenance support

websites

Coodware is een expert in interactieve websites en webshops. Onze creatieve (CMS) websites die we maken zijn zeer verschillend en uniek. Wij bouwen kleine eenvoudige websites die maar een aantal informatieve pagina’s bevatten, tot grote complexe en responsieve web applicaties/platformen met informatieve, interactieve, visuele, sociale en of dynamische content met login accounts.

Wij hebben een portfolio opgebouwd met ervaringen en tools die wij zo weer kunnen inzetten voor uw website. Wij passen ons hierin helemaal aan uw wensen, waarin we echter u van veel advies kunnen voorzien.

Tijdens ons eerste gesprek leren we u kennen en denken we mee met een creatieve web-oplossing voor u, op maat, tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

 • Wordpress, Magento, Angular, IONIC, of plain HTML5/CSS3/JS5-7

 • SSL/HTTPS (EV) beveiligd met automatische backups

 • Onderhoud en support, na oplevering

 • Professionele webhosting, met unlimited emails, databases en bandwidth

android & iOS apps

Wij zijn experts in het bouwen van mobile apps voor Android en iOS. Onze apps worden opgeleverd met het plaatsen van de apps in de reguliere app stores, waaronder de Android Google Play Store en de Apple App Store.

Bij ons eerste gesprek maken we een plan, waarna we met onze professionele designer gaan zitten voor een ontwerp. Na acceptatie van het ontwerp gaan we aan de slag om de app zo snel mogelijk op te leveren.

 • Android, iOS en web app

 • professioneel design

 • Na oplevering, onderhoud en een super vriendelijk supportteam

maatwerk oplossingen

Wij bieden onze klanten exclusieve diensten aan waarbij we maatwerk software ontwikkelen. De opdrachten lopen uiteen van bepaalde project management systemen om vorderingen van een project en/of bijdragen van diverse leden te manegen, tot asset management systemen om het onderhoud en gebruik van de auto's van de zaak te documenteren en makkelijk zoekbaar te maken.

 • Zorgvuldig vervaardigde componenten

 • Technische kennis en ervaring

 • unieke ervaring en hoogwaardige software

cloud infrastructuur

Uit onderzoek blijkt dat het in de lucht houden van bestaande IT-omgevingen veel van het it-budget vraagt (70 procent). Zo zijn servers duur in onderhoud en is het voor veel organisaties een uitdaging om bestaande systemen in de lucht te houden.

Door soortgelijke diensten in de cloud af te nemen is zowel het gebruik als het onderhoud vaak goedkoper. Ook kunt u de stap volledig naar de cloud maken door zowel zakelijk email, interne documentatie en dossiers, als de volledige werkplek veilig in de cloud onder te brengen, met onze dienst Workspace Improvement.

Zo wordt uw organisatie mobiel en lichtgewicht in infrastructuur. Het maakt dan niet langer meer uit waar u en uw medewerkers zitten, ze hebben immers toegang tot hun volledige werkplek, veilig in de cloud.

 • Zorgvuldig vervaardigde componenten
 • Technische kennis en ervaring
 • Super vriendelijk supportteam